X
GO
13 Ağustos 2018
Aydın Uygun Yatırım Alanları Çalışması

Aydın Uygun Yatırım Alanları Çalışması

Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen çalışmada, farklı yöntemler kullanılarak ve analizler yapılarak mevcut eko-sistem içerisinde Aydın için uygun yatırım alanları belirlenecektir.

03 Ağustos 2018
TWIN Projesinin “Şehir Eşleştirme Alanında Kapasite Geliştirme Eğitimleri” nin İlki Ankara’da yapıldı

TWIN Projesinin “Şehir Eşleştirme Alanında Kapasite Geliştirme Eğitimleri” nin İlki Ankara’da yapıldı

Avrupa Birliği’ne katılım sürecinde idari kapasiteyi artırmayı amaçlayan “Türkiye ve Avrupa Birliği Arasında Şehir Eşleştirme Projesi (TWIN)” kapsamında gerçekleştirilecek “Kapasite Geliştirme Eğitimleri” Ankara’da başladı. Eğitimler İstanbul, İzmir ve Antalya’da devam edecek.

05 Temmuz 2018
Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Kamu – STK İşbirliği için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi kapsamında Alınan Dersler Paneli ve İç Paydaşlar Kurulu Toplantısı 5 Temmuz 2018 tarihinde Ankara’da gerçekleşti.

02 Temmuz 2018
Kamu – STK İşbirliği için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi İstanbul’da Açıldı

Kamu – STK İşbirliği için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi İstanbul’da Açıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ilişkilerinde bugüne kadar attığı pek çok öncü adıma bir yenisini daha ekleyerek, ‘Kamu-STK İşbirliği için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi’ni hayata geçiriyor.

29 Haziran 2018
Tüketicinin Korunmasının Güçlendirilmesi Teknik Destek Projesi Açılış Toplantısı

Tüketicinin Korunmasının Güçlendirilmesi Teknik Destek Projesi Açılış Toplantısı

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından yürütülen, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından WYG Türkiye teknik desteği ile yürütülen, Tüketicinin Korunmasının Güçlendirilmesi Projesi, açılış toplantısı 29 Haziran 2018 tarihinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn. Bülent Tüfenkci’nin katılımı ile Ankara’da gerçekleşti.  

29 Mayıs 2018
TWIN Projesinin 1.Yönetim Toplantısı 29 Mayıs 2018 Tarihinde Gerçekleştirildi

TWIN Projesinin 1.Yönetim Toplantısı 29 Mayıs 2018 Tarihinde Gerçekleştirildi

Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleştirme Projesi 1.Yönetim Toplantısı 29 Mayıs 2018 tarihinde AB Başkanlığı’nda yapılmıştır.

18 Mayıs 2018
Kamu - STK İşbirliği için Teknik Destek

Kamu - STK İşbirliği için Teknik Destek

Genel amacı, politika geliştirme ve karar alma süreçlerinde daha aktif demokratik katılım yoluyla, temel hakları, diyalog kültürünü teşvik ederek sivil toplumun gelişimini desteklemek ve  Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ile sosyal politika alanında etkinlik gösteren STK’lar arasındaki işbirliğini güçlendirmek olan Kamu-STK İşbirliği için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Kapasitesinin Yükseltilmesi Teknik Destek Projesi 18 Mayıs 2018 tarihinde başladı.

 

07 Mayıs 2018
Tüketicilerin Korunmasının Güçlendirilmesi Projesi

Tüketicilerin Korunmasının Güçlendirilmesi Projesi

Tüketicilerin Korunmasının Güçlendirilmesi için Teknik Yardım projesi 7 Mayıs 2018 tarihinde başlıyor.

03 Mayıs 2018
DEİK Türkiye Somali İş Forumu

DEİK Türkiye Somali İş Forumu

Mobilya, gıda, ilaç, balıkçılık, enerji, tarım ve hayvancılık alanlarında faaliyet gösteren firmaların ve Somali Heyeti’nin katılımı ile 3 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşen, DEİK Türkiye Somali İş Forumu kapsamında Somali'de iş fırsatları, enerji, tarım ve hayvancılık, eğitim ve sağlık yatırım fırsatlarına ilişkin sunumlar ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştiriliyor.

27 Nisan 2018
Jean Monnet Sertifika Töreni

Jean Monnet Sertifika Töreni

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen Jean Monnet Burs Programı kapsamında Avrupa’nın en saygın eğitim kurumlarında yüksek lisans ve araştırma çalışmalarını başarıyla tamamlayan 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 akademik yılı bursiyerleri için 27 Nisan 2018 tarihinde Ankara’da sertifika töreni düzenlendi.

27 Nisan 2018
Jean Monnet Burs Programı 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 Akademik Yılı Bursiyerleri Sertifika Töreni

Jean Monnet Burs Programı 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 Akademik Yılı Bursiyerleri Sertifika Töreni

AB tarafından finanse edilen ve Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen Jean Monnet Burs Programı kapsamında Avrupa’nın en prestijli ve gözde eğitim kurumlarında yüksek lisans ve araştırma çalışmalarını başarıyla tamamlayan 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 akademik yılı bursiyerleri 27 Nisan 2018 tarihinde Ankara’da Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Sayın Selim Yenel ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Sayın Gabriel Munuera-Vinals’in katıldığı törenle sertifikalarını aldı.

06 Nisan 2018
Türkiye ve AB arasında Şehir Eşleştirme Projesi

Türkiye ve AB arasında Şehir Eşleştirme Projesi

Genel amacı Avrupa Birliği’ne katılım sürecinde yerel düzeyde idari kapasiteyi artırmak olan, Avrupa Birliği Bakanlığı'nın faydalanıcısı olduğu ve WYG Türkiye tarafından yürütülecek, Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleştirme Projesi, 6 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen Proje Başlangıç Toplantısı ile resmi olarak açıldı. 

27 Mart 2018
Lübnan Ulusal Sosyal Güvenlik Fonu’nun (USGF) Güçlendirilmesi Projesi

Lübnan Ulusal Sosyal Güvenlik Fonu’nun (USGF) Güçlendirilmesi Projesi

Avrupa Birliği tarafından fonlanan Lübnan Ulusal Sosyal Güvenlik Fonu’nun (USGF) Güçlendirilmesi Projesi’nin Yönlendirme Komitesi,  Ulusal Sosyal Güvenlik Fonu Genel Müdürü Mohammed Karaki,  Çalışma Bakanlığı Genel Müdürü George Ida ve komite üyelerinin yanı sıra Avrupa Birliği temsilcileri, İdari Reform Daire Başkanlığı temsilcileri ve Uygulama Ortağı WYG temsilcilerinin katılımıyla 27 Mart 2018 tarihinde gerçekleşti. 

 

 

 

 

27 Mart 2018
Kıbrıs Türk Toplumuna Yönelik Hibe Programlarının Uygulanmasına Destek Verilmesi için Program Yönetim Birimi Kurulması Projesi

Kıbrıs Türk Toplumuna Yönelik Hibe Programlarının Uygulanmasına Destek Verilmesi için Program Yönetim Birimi Kurulması Projesi

Genel amacı, Kıbrıs Türk Toplumu için sivil toplum, toplumun kalkınması, insan kaynakları, özel sektörün kalkınması ve kırsal kalkınma sektörleri kapsamındaki hibe projelerinin tasarımı, değerlendirilmesi, uygulanması ve izlenmesine teknik destek sağlamak olan projemiz kapsamında, Eğitimde Yenilik ve Değişim VI. Hibe Programı dolayısıyla, 19 Mayıs TMK tarafından yürütülen "Deneylerle Eğitim ve Öğrenim" Projesi Fen Laboratuvarı açılış etkinliği 27 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Proje kapsamında açıklanan hibeleri http://www.tcceugrantsupport.eu/tr/ adresinden takip edebilirsiniz. 

 

 

12 Şubat 2018
Jean Monnet Burs Programı

Jean Monnet Burs Programı

Jean Monnet Burs Programı Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üyelik hedefi çerçevesinde, AB müktesebatına ilişkin alanlarda uzmanlaşmış kişi sayısını artırarak bu alanda ihtiyaç duyulan idari kapasitenin oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Jean Monnet Burs Programının 2018-2019 akademik yılına ilişkin başvurular 25 Aralık 2017 tarihinde başlamış bulunmakta ve başvurular 23 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir. 

07 Şubat 2018
WYG Türkiye Yeni Bina Açılışı

WYG Türkiye Yeni Bina Açılışı

WYG Türkiye, yeni binasını 7 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirdiği bir resepsiyon ile açtı.

11 Ocak 2018
Türkiye'de Eko-etiket Dönemi Başlıyor

Türkiye'de Eko-etiket Dönemi Başlıyor

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından WYG Türkiye teknik desteği ile yürütülen “Türkiye’de Ulusal Çevre Etiket Sisteminin Kurulması” Projesi, Kapanış Konferansı 11 Ocak 2018 tarihinde Ankara, Hilton Otel Kavaklıdere’de gerçekleştirildi.

01 Ocak 2018
11. Kalkınma Planı Çalışmaları

11. Kalkınma Planı Çalışmaları

Kalkınma Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen 11. Kalkınma Planı çalışmalarına  WYG Türkiye adına,  Genel Müdür yardımcısı düzeyinde katkı sağlanmıştır. M. Serdar Kabukçuoğlu “Özel Sektör Dinamikleri” alt komisyonunda komisyon başkanı olarak Şirketimizin Bölgesel Kalkınma, Sektör ve Bölge dinamikleri konusundaki deneyim ve bilgi birikimlerini paylaşmıştır.

 

28 Kasım 2017
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Danışmanlık Hizmetleri

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Danışmanlık Hizmetleri

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiş olup, şirketler KVKK’ya uygun “veri işleme politikaları” oluşturmaya yönelik uyum sürecini 7 Nisan 2018 tarihine kadar tamamlamak durumundalar.

First3456789101112